Marie-Luxe

Wie is Marie-Luxe?

Het was Marie-lou Tertoog die op 19 augustus 2019 haar dames boetiek MARIE-LUXE opende in het Shopping center De Kern op de 1ste Verdiep te Wilrijk. Haar éénmanszaak kende meteen een blitz start, haar devies was dan ook om een groot aanbod aan verscheidenheid te brengen maar met een beperkt aantal stuks om de klant zijn exclusiviteit te garanderen.
Tevens werd enkel de Franse en Italiaanse merken geviseerd.
Ook werd haar voor de provincie Antwerpen de exclusiviteit gegeven van het merk Viadellerose een groep van jonge getalenteerde ontwerpers die hun strepen in de wereldmode reeds hebben verdiend.
Echter…. Om het met voetbaltermen te zeggen werd ook zij gecounterd met een aanval van FC Pandemie, en diende ook zij een tijdlang te sluiten. Maar… ambitieus zoals ze is en met volle moed wist zij toch te herstarten en bleef niet bij de pakken zitten en vond een segment dat in het centrum van Wilrijk broodnodig was. Zij voegde aan haar winkel een herenafdeling toe die enkel en alleen gericht is op de Italiaanse mode.
Het was meteen een schot inde roos en al snel diende zij haar eenmanszaak om te zetten tot een BV vennootschap MARIE-LUXE 2.0 waarbij nu ook ook haar echtgenoot werd betrokken die tot dan toe vanaf de zijlijn toekeek.
Er zullen ook terug jaarlijks modeshows georganiseerd worden, die steeds een groot succes kende en dit op binnen en buiten locaties.
Bij MARIE-LUXE kan U ongedwongen en gezellig winkelen en een glaasje bubbels is nooit ver weg.
MARIE-LUXE staat voor dames en heren kleding grote verscheidenheid en exclusiviteit!