KVC Kroket 2023

Kurt Ory

Nieuw jaar, nieuwe start, nieuwe voornemens & nieuwe uitdagingen.

KVC Wilrijk heeft onmiddellijk werk gemaakt van zijn nieuwe technische staf.

Na het vertrek van Urbain Spaenhoven is KVC Wilrijk opzoek gegaan naar zijn nieuwe T1, na een korte vergadering binnen het bestuur werd er unaniem gekozen om Matthias Schaessens aan te werven als T1.
Lang heeft Matthias er niet over moeten nadenken en gaat de uitdaging aan om deze spelersgroep verder te begeleiden en niet alleen tot het einde van het seizoen.
Matthias past perfect bij onze club en willen vooral op lange termijn werken, stabiliteit binnen onze technische staf is een hoge prioriteit geworden dit om resultaat gericht te kunnen werken en de beoogde ambities te kunnen bereiken.
Afgelopen zaterdag heeft hij zijn debuut zeker niet gemist, met een overwinnen tegen de leider in onze competitie heeft hij alvast het SCHAESSENS-visite kaartje afgegeven.

Naast een nieuwe T1 stellen we ook onze nieuwe T2 Kurt Ory voor met het mom alleen bereik je niets, samen kan je bergen verzetten.

Kurt is een voetbaldier met een UEFA B diploma en TVJO diploma opzak, met Kurt is er de nodige know how aangeworven om Seth Dewit en zijn team professioneel verder te begeleiden.
Het werd ons al snel duidelijk binnen onze club dat we de juiste persoon hebben kunnen aantrekken na de eerste trainingen kregen we al veel lovende woorden van onze spelersgroep en onze kapitein Nick Van Der Westerlaken over Kurt , we kunnen stellen dat KVC Wilrijk zijn huiswerk heeft gemaakt.

Kurt is 43 jaar en vader van twee kinderen.

Kurt heeft een rijkelijke voetbalcarrière achter de rug, speelde maar liefst 443 officiële wedstrijden voor niet minder dan het grote Lyra Lierse waar hij tussen 1999 en 2016 speelde en vele jaren de kapiteinsband droeg.
M.a.w. een topper van formaat binnengehaald.

Kurt we heten u van harte welkom in de KVC Wilrijk familie.

Na een overtuigende overwinnen van afgelopen weekend zijn we overtuigd dat we met deze T1 & T2 en onze keeperstrainer Luc De Vos gewapend zijn voor de toekomst.

Tekst Nicolas Van Camp
Foto Jan Mees.