KVC Wilrijk clubetentje

KVC Wilrijk clubetentje
Beste supporter, speler, sympathisant, ...

Eindelijk is het zover! Na maanden wachten, kunnen we eindelijk terug een etentje geven in de kantine. Hier hebben we allemaal zo lang naar uitgekeken. Terug een gezellig samen zijn, samen iets eten & samen een pint drinken.

Uiteraard zijn we nog steeds gebonden aan een aantal regels (4 personen per tafel), maar dat zal ons niet tegenhouden om voor jullie, onze supporters, sponsors & sympathisanten, iets te organiseren.

Bij deze nodigen wij u dus graag uit op zondag 13 juni 2021 in onze socioclub volgens onze gekende formule. Wij ontvangen u graag vanaf 12u00 voor een aperitief naar keuze. Het etentje start om 12u30. Om onze socioclub terug op gang te trappen heeft onze chef biefstuk met frietjes en een nagerecht voorzien.
Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht, voor hen is er een kipfilet met frietjes en een nagerecht.

De prijs voor deze middag bedraagt € 20.00 per persoon exclusief drank. Voor de kleinsten onder ons is het € 10.00 per persoon exclusief drank.

Let wel, gezien de huidige regels zijn de plaatsen beperkt, dus wil u meegenieten samen met ons, dan is snel inschrijven de boodschap.

Inschrijven kan via het formulier op onze website, betaling gebeurd ter plaatse.

Wij kijken er alvast erg naar uit om jullie allemaal terug te zien.


Inschrijven
Met vriendelijke groeten
KVC Wilrijk