KVC Wilrijk

UITVAARTEN VERWILT,
VERZORGDE EN BETAALBARE UITVAARTEN

Voor de eerste echte derby van de reguliere competitie stellen we u een niet voor de hand liggende wedstrijdbalschenker voor, Uitvaarten Verwilt. We zijn gewoon om artikels te lezen over een keurslager, een bakkerij, een schilderwerkenbedrijf, een fitness of een ziekenfonds maar een voorstelling van een begrafenisonderneming ligt best gevoelig. We kunnen niet ontkennen dat vroeg of laat iedereen te maken krijgt met een overlijden in de familie. Op dat moment staat men voor de moeilijke opdracht om op korte tijd een begrafenis te regelen. Het geeft een enorme geruststelling dat je kan terugvallen op iemand die je begeleid in dit moeilijke proces en laat dit nu net zijn waar Uitvaarten Verwilt voor staat.

De Beerschot Wilrijk familie werd in zijn korte geschiedenis getroffen door een aantal overlijdens. Zowel de begrafenis van speler Tim Nicot als van Algemeen Directeur Marc Steenackers werden verzorgd door Uitvaarten Verwilt. Een aantal bestuursleden en medewerkers van KVC Wilrijk waren ook al genoodzaakt om de hulp van Alain Verwilt in te roepen om de laatste eer te bewijzen aan een dierbaar familielid. Belangrijk voor hen was de serene sfeer die gecreëerd werd en het feit dat je bijna niet merkt dat een begrafenisondernemer aanwezig is, zodat je op een gepaste manier afscheid kan nemen.

Uitvaarten Verwilt is over vijf generaties heen een begrip in Antwerpen, Wilrijk en omstreken. Hun start was in de Lange Lozanastraat in Antwerpen waar er begonnen werd met het leveren van bruidswagens. Na verloop van tijd werden begrafenissen toegevoegd en op langere termijn werd dit zelfs de hoofdactiviteit. Ondertussen heeft Uitvaarten Verwilt drie vestigingen, Waversesteenweg 63 te Putte, Sint-Bernardsesteenweg 230 te Antwerpen en de Doornstraat 155 te Wilrijk.

Bij velen zal het niet op hun prioriteitenlijst staan, maar toch kunnen we adviseren om contact op te nemen met Uitvaarten Verwilt. Zij kunnen u adviseren wat te doen als het onvermijdelijke moment is aangebroken. Neem eens een kijkje op hun website www.verwilt.be of maak een afspraak om u zo goed mogelijk voor te bereiden.

Alain Verwilt, geboren en getogen in Wilrijk heeft als voetballer zijn jeugdopleiding gedaan bij KFCO Wilrijk en is al jaren supporter van Beerschot. Als lid van de Vrienden van het Olympisch Stadion zijn er weinig thuiswedstrijden die hij mist en op verplaatsing is hij vaak tussen de supporters terug te vinden. Hij wil nu mee instappen in het nieuw project van KVC Wilrijk en vindt het belangrijk dat er een goede jeugdopleiding in Wilrijk moet zijn waar spelers kunnen doorgroeien naar het 1ste elftal. Zijn hart ligt nog steeds in de Wilrijkse voetbal dat hij steeds is blijven volgen. Een ding weet hij zeker als begrafenisondernemer supporterd hij niet voor een club die dood of begraven maar SPRINGLEVEND is.

Tekst: Truyens Koen