KVC Wilrijk - Sporting Tisselt

Wedstrijdverslag: KVC Wilrijk - Sporting Tisselt


Voor de 2de wedstrijd van het seizoen ontvangen we Sporting Tisselt. Beide teams hadden op de vorige speeldag een zware 4-0 nederlaag moeten incasseren en hoopten om dit recht te zetten.
Na 6 minuten een mooie actie op links van Yannick Anthone die Christof Van Bouwel in het hoekje stuurt, maar zijn voorzet is te hoog.
We zijn een kwartier ver wanneer Sporting Tisselt voor de eerste keer gevaarlijk is. Brian De Herdt mag simpel naar binnen komen om dan vanop 20m naast te besluiten.
In minuut 28 verliest Glynn Faes achteraan het duel waardoor Anthony Sweeck van in de backlijn vrij mag aanleggen, gelukkig gaat deze hoog over. Hier komen we goed weg!
Op het half uur een voorzet van Christof Van Bouwel die ontzet wordt tot op de rand van de backlijn waar Nick Hertoghs klaar staat om hard uit te halen. Zijn schot gaat maar net over het doel.
De laatste actie voor de rust is voor Tisselt. Anthony Sweeck mag zonder aangevallen te worden heel het veld oversteken om dan op rechts een medespeler te vinden die de bal mooi voorbrengt. Gelukkig devieert Beau Van Tongeren deze naast!

Na 10 minuut in de 2de helft is het eerste doelgevaar KVC Wilrijk. Een vrije trap van Christof Van Bouwel wordt hard ingekopt door Nick Hertoghs maar doelman Jordi Michiels brengt redding.
Minuut 58, een corner voor Sporting Tisselt wordt ontzet in de voeten van Anthony Gabriëls, die niet twijfelt en goed uithaalt. Cliff Mardulier gaat goed plat en klemt de bal.
In de 69ste minuut laat de ingevallen Foeke Wauters zich meteen opvallen met een individuele actie maar Jordi Michiels redt knap.
Minuut 83 en het slotoffensief is eindelijk ingezet! Ghislain Stoop zet Yannick Anthone alleen voor doel maar deze schiet hoog over.
In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd is het slecht ontzetten bij de bezoekers waardoor Yannick Anthone de vrijstaande Yarrith Wouters vindt. Jammer maar zijn schot beland recht in de handen van de doelman.
Net wanneer iedereen zicht had neergelegd bij een puntendeling kwam er nog een voorzet van Christof Van Bouwel die prachtig verlengd wordt door Yarrith Wouters tot bij Timo Huygens die koelbloedig afwerkt!!!
Ontlading bij spelers en supporters!

De eerste 3 punten blijven in Wilrijk.