Missie en visie

Missie
KVC Wilrijk is een vereniging voor iedereen die van voetbal houdt. We zijn een voetbalclub die competitievoetbal speelt met jeugd- en volwassenenteams. We zijn een opleidingsclub die kinderen en jongeren in een veilige omgeving en onder begeleiding van een bekwame omkadering leert voetballen. We zijn een familieclub waar sport hand in hand gaat met vriendschap, plezier, discipline, respect en fairplay. We willen dat alle Wilrijkenaars fier zijn op ons en op onze kleuren azuur en goud.

Visie
We willen dat alle kinderen en jongeren in onze club
kunnen dromen van een toekomst als voetballer. We zoeken voor onze jeugdspelers en hun ouders, familie en begeleiders een evenwicht tussen onze sociale rol en hun sportieve prestaties. Daarom zorgen we voor extrasportieve begeleiding en streven we er tegelijkertijd naar om naast gewestelijk voetbal in de toekomst ook provinciaal voetbal aan te bieden. Elke jeugdspeler krijgt
een individueel opleidingsplan en minimaal twee evaluaties per seizoen. De wedstrijdselectie wordt bepaald door aanwezigheid op training en de daar geleverde inspanning. Tijdens wedstrijden krijgt elke jeugdspeler evenveel speelminuten als zijn teamgenoten. We laten elk jaar drie jeugdspelers doorstromen naar het eerste elftal. We willen vrouwenteams en G-sport in de club integreren. We zorgen voor de best mogelijke accommodatie. We geven geen geld uit dat we niet hebben.

Waarden

  • Deskundig
  • Gedreven
  • Open
  • Positief