Nacht van Wilrijk

Nacht van Wilrijk

100 jaar voetbal in Wilrijk

Graag nodigen we u en uw partner uit op de eerste editie van de Gala-avond, de Nacht van Wilrijk, op zaterdag 23 april 2022.

Stip deze datum alvast aan voor een ongelofelijke en unieke ervaring in de nieuwe showroom van Scancar. Op deze locatie werd exact 100 jaar geleden het eerste voetbalveld van Wilrijk aangelegd.

Deze avond is een samenwerking tussen HIW (Handel & Industrie Werkt), Wizo (Wilrijkse zelfstandigen organisatie), Scancar en voetbalclub KVC Wilrijk.

Nacht van Wilrijk

Wat mag u verwachten?

Om 18u openen de deuren en beginnen we met een aperitiefmoment. Enkele internationale wijnboeren laten u kennismaken met hun aanbod. Terwijl u langs de verschillende standjes wandelt, krijgt u de tijd om met de gasten en oude bekenden bij te praten.

Rond 19u30 serveren we u een menu* met:
  • Tataki van zalm, edamame, wakame & ponzudressing
  • Parelhoen in Serranoham, gevuld met kruidenkaas, gratin dauphinois
  • Feestelijk dessert van bakkerij Manus
Na 22u start het dansfeest met gratis inkom. Het einde van de avond voorzien we rond 03u. Dit alles gaat door bij Scancar Wilrijk Boomsesteenweg 505.

Voor de wijndegustatie en menu vragen we 75 euro** incl. btw pp.

Tot slot houden we een wijnverkoop waarbij je kans maakt een gratis verblijf voor twee bij een wijnboer te winnen. De opbrengst van deze avond wordt integraal geschonken aan de jeugdwerking van voetbalclub KVC Wilrijk.

Ik schrijf me in!* Bent u vegetarisch of heeft u een voedselintolerantie, laat ons dit weten via het registratieformulier.
** Exclusief dranken aan tafel.